Вже з вівторка у Тернополі можуть дозволити продавати каву, а також – працювати закладам “на доставку”.
Відповідний протокол рішення оприлюднили в міській раді.
З 05.05.2020 р. дозволити:
– роботу закладів ресторанного та громадського харчування із застосуванням адресної доставки з вимогою санітарної обробки приміщень не рідше, ніж двічі на день, температурного скринінгу працівників на початок роботи, дотримання вимог персоналом щодо гігієни рук, захисту органів дихання, носіння рукавичок, безконтактної передачі замовлення, безконтактного розрахунку;
– роботу об’єктів торгівлі продуктами швидкого харчування в одноразовому пакуванні, в тому числі ваговим морозивом, напоями на розлив (кава, квас, газовані охолоджувальні та інші напої) та іншими –із забороною вживання їжі та напоїв на місці з вимогою санітарної обробки не рідше, ніж двічі на день, дотримання вимог персоналом щодо гігієни рук, захисту органів дихання, носіння рукавичок, безконтактної передачі замовлення, безконтактного розрахунку;
-реалізацію кави та інших гарячих напоїв, що готуються виключно персоналом на кавових апаратах в стаціонарних об’єктах торгівлі продовольчими товарами із забороною вживання напоїв на місці
– роботу закладів ресторанного та громадського харчування із застосуванням адресної доставки з вимогою санітарної обробки приміщень не рідше, ніж двічі на день, температурного скринінгу працівників на початок роботи, дотримання вимог персоналом щодо гігієни рук, захисту органів дихання, носіння рукавичок, безконтактної передачі замовлення, безконтактного розрахунку;
– роботу об’єктів торгівлі продуктами швидкого харчування в одноразовому пакуванні, в тому числі ваговим морозивом, напоями на розлив (кава, квас, газовані охолоджувальні та інші напої) та іншими –із забороною вживання їжі та напоїв на місці з вимогою санітарної обробки не рідше, ніж двічі на день, дотримання вимог персоналом щодо гігієни рук, захисту органів дихання, носіння рукавичок, безконтактної передачі замовлення, безконтактного розрахунку;
-реалізацію кави та інших гарячих напоїв, що готуються виключно персоналом на кавових апаратах в стаціонарних об’єктах торгівлі продовольчими товарами із забороною вживання напоїв на місці.
Залишити відповідь