Файне місто

Рецептами приготування особливого зеленого борщу ділилися на Тернопільщині

Найсмачніший зелений борщ. Його варили, ним частували гостей свята зеленого борщу. Провели захід в рамках відзначення Дня Підволочиська. Сотні місцевих мешканців та гостей не тільки смакували, а й насолоджувались виступами та відпочивали. Передає Т1 Новини.

Десятирічний Дмитро смакує зеленим борщем. Ця перша страва його улюблена, тому просить подвійну порцію.

Для приготування особливого зеленого борщу Христина має свій секрет. На прохання нашої знімальної групи ділиться ним. У борщ, крім щавлю, додає кропиву та лободу. А ще свіжі грибочки, картоплю, капусту, яйця.

Свято зеленого борщу організували в рамках відзначення Дня міста. У цей день у Підволочиську борщ варять уже третій рік поспіль, щоправда цьогоріч вирішили зробити це більш масово, – у парку, долучились кілька учасників та сотні місцевих мешканців.

Зелений борщ “настояний” на гуморі, піснях та розвагах за участі трьох кумась. Особливий одяг, відібрані жарти і настрій для гостей гарантований.

До свята готувались завчасно, вивчали старовинні рецепти, готували з особливою любов’ю та щиро частували гостей.

Свято справді вдалось на славу, кажуть його відвідувачі. Тому з нетерпінням чекатимуть наступного року. Крім частувань для гостей виступили гурти з Хмельницького та Києва.

Леся Маньковська, Оксана Задорожна, Павло Верхолюк, Т1 Новини



Loading...







Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    Пошук

МИ У FACEBOOK