Відомий тернопільський ресторатор Михайло Гросуляк – знову в числі кращих ресторатів України.
Михайло Гросуляк поїхав у столицю на V церемонію нагородження національної #Премія_СІЛЬ.
Національна Ресторанна премія СІЛЬ – щорічна зустріч і церемонія нагородження кращих ресторанів України.
Премію було засновано в 2013 році Клубом готельєрів і рестораторів HOTELIERO® і на сьогоднішній день це головна подія року для професійної ресторанної спільноти України.
Ресторанна премія СІЛЬ® вручається ресторанам, що самостійно подались у номінації на участь в Премії, були названі кращими Експертами і пройшли оцінку професійного Журі Премії.
Нагорода переможців – мідна сковорідка СІЛЬ® – служить знаком якості ресторанів України.
Залишити відповідь