Тернопіль

Тисячу літрів закарпатського бограча приготують на “Тернопільській брамі”

Тисячу літрів закарпатського бограча приготують на У першій декаді травня в Тернополі відбудеться гастрономічний фестиваль “Тернопільська брама”.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив один із організаторів заходу Михайло Гросуляк.

“Цього року фестиваль локальної їжі та культури “Тернопільська брама” триватиме в обласному центрі з 9 до 12 травня. Упродовж чотирьох днів туристи із різних куточків України та з-за кордону матимуть можливість не тільки скуштувати автентичні галицькі та закарпатські страви, але й дізнатися рецепти їхнього приготування. Окрім цього, замахнулися на гастрономічний рекорд. Плануємо зварити тисячу літрів закарпатського бограча, який гості фестивалю безкоштовно куштуватимуть за найбільшим гостинним українським столом із суцільного дерева”, – розповів Гросуляк.

За його словами, на Театральному майдані Тернополя найкращі ресторани обласного центру пригощатимуть фестивальну громаду своїми фірмовими стравами, різноманітними напоями із сухофруктів, ягід та цілющих рослин Медоборів і долин Дністровського каньйону.

Також у програмі “Тернопільської брами” – потужна музично-пісенна програма, велелюдна українська вечірка.



Loading...







Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    Пошук

МИ У FACEBOOK